31 december 2009 - Slut på detta händelserika år

2009 kan nog sammanfattas som det mest händelserika år hitintills, om inte annat det år som inneburit störst omställning i livet. Ett år som bjöd på en otäck upplevelse med väldigt jobbiga omställningar, mycket smärta och en omvärdering av livet. Samtidigt har det givit mycket gott tillbaka, träffat en massa nya trevliga människor, lärt mig uppskatta småsakerna i livet, lärt mig mer om mig själv som jag inte visste innan och slutligen har jag haft riktigt skoj på många av de upplevelser jag varit med om!

Till 2010 väntar nya äventyr, Iron Maiden m.fl. i Sthlm i augusti, Sweden Rock Festival i juni, skall ut och köra massa fyrhjuling och förhoppningsvis någon sportbil med kanske:-) Umgås med kompisar och familj och försöka mig på lite resor, både uppåt landet och eventuellt neråt kontinenten. Kommer köra hårt på fisket nu till vårkanten och hoppas fisket kommer bli bra och givande! Jag hoppas även på mer funktion i kroppen och om inte annat att jag lär mig kroppen bättre!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!!!!


24 december - Jultomten på besök!

Självaste jultomten kom på besök och visade upp årets julklapp samt visade vilken musik som gällde!


Årets julklapp, Renat!


Och tomten är visst hårdrockare med!! Fan så bra:D

GOD JUL PÅ ER ALLA!!!



23 december 2009 - God Jul på er gott folk!

Ja då va de dan före dopparedan...Julledig sen i fredags och totalt insnöad....hoppas skiten försvinner omgående efter jul! Vet inte hur många gånger ja kört fast ute i snön nu, men börjar bli rätt irriterad på att!

Får önska er alla som följt mig under skadans gång en Riktigt God Jul!! Snart nytt år och nya tag!

14 december 2009 - Lyckad helg passerad!

Ja i fredags va då "min gamla kära" Orup-personal på besök hemma i Målerås! Vissa av dem lyckades ju köra vilse i stora Växjö så de kom lite senare. Men när väl alla var på plats så startade jag en guidad tur runt bruket. Morsan kom och visade lite saker i produktionen då de dagen innan hade gått på julledigt. Efter rundvandringen åt vi Hyttsill och tog en öl! Verkarde som det gick hem och jag hade i alla fall väldigt trevligt! Riktigt skoj att få hit så många (runt 20 pers) och det var riktigt skönt å se alla goa människorna igen! Planerar att åka ner å hälsa på dem snart igen!

På kvällen va jag hos Vikke och drack glögg å öl och kollade på Idolfinalen! Som tilltugg hade vikke köpt grillad kyckling! Inte dumt alls!

Lördagen var rätt lugn, hälsade på morfar som köpt sig en ny bil, åkte en runda med den. Sen på kvällen var det Luciafirande i byn. En hel del folk upst till dennatillställning som årligen äger rum i byns fina sporthall.

Söndagen va ännu slappare, det som utfördes denna dag var ett besök hos Lotti i Åseda, sen bar det av in mot Växjö igen!

Idag har ag bokat biljetter till en festival i sommar, Sonisphere, jag var på i år fast då a den belägen i Hultsfred. Fjan år ärn plaera i Sthlm och spelar gör bl.a. Iron Maiden, Slayer och Alice Cooper! Lång resa och lång dag, men tror de kan bli kanon! Många band man vill se!

Här följer lite bilder från hyttsillen!








10 december 2009 - Orupbesök imorgon!

DÅ har jag tagit helg för denna veckan! Har idag lämnat in bilen på reparation av backvarnaren i bilen som lagt av...visade sig vara en sensor som va kaputt...1600 hej då!! :-( tillråga på allt så började strålkastarna blinka å sluta lysa med, men vaknade till liv sen...en lampa kostar på SAAB 1250 kr!! Jävla xenon!! Men jag avvaktar å ser om de håller i sig å lyser vidare!

Träffade sedan min arbetsterapeut och sjukgymnast, va längesen senast nu...diskuterade handikappsbidrag som man kan söka för ökade utgifter i samband med skadan. Sen måste ja skaffa mig en jurist som kan hjälpa till om de blir en tvist i ärendet om min skada sen...verkar dock inte finns någon jurist med inriktning på personskador här i området...så får kolla runt lite va landet erbjuder...

Imorgon kommer de hända något skoj...hela 109:an på Orup kommer hit på besök! Skall guida dem på glasbruket å sen skall vi äta hyttsill! Skall bli riktigt skoj å se den i min hemmiljö å se alla igen! Hoppas de blir en lyckad dag med god mat å god dricka:-)

5 december 2009 - Mina sista dokumenterade steg den 20 mars 2009....

Hittade min stegräknare som jag hade på mig fram tills det att jag hoppade upp på motorcykeln och körde iväg! Var med i en tävling på jobbet och denna dagen kunde jag summera 3058 steg...


5 december 2009 - Första julbordet avklarat!

Nu va de ett tag sedan jag författade mig på bloggen. Kanske dags å tillföra lite nytt!

Igår va jag på julbord med jobbet, en mycket lyckad tillställning måste jag erkänna (självklart va man ju med och anordnade festligheten;-) Vi va runt 90 pers och hade underhållning i form av en duktig trollkarl. Man kan inte låta bli att bli lite förbannad när man inte fattar hur de gör sina trick!! Maten va mkt god, och liksaå sällskapet mkt trevligt!

Tidigare i veckan var jag och hälsade på i Moheda hos Sofie (som jobbade på Orup innan, som även körde in mig i rullstolen till höör där i början av rehabliteringen) och Tomas, eller rättare sagt, hämtade upp Sofie i Moheda och körde ut till Tomas som bor i Arnhult strax utanför Moheda. Där åt vi kex och pepparkakor och brieost med fikonmarmelad som Sofie gjort innan. Trevligt kväll med Bonde söker fru på TV.

Vad har mer hänt då?! Haft en hel del å göra på jobbet, men de börjar lugna ner sig lite nu iaf. Skönt de finns att göra dock!

Mina restriktioner på handlederna har hävts, så nu sitter jag här med rätt rejäl träningsvärk i armarna efter första träningspasset på 4 veckor. Dock gör de fortfarande ont i händerna, men hoppas de blir bättre snart.

Den 27 november var vi med avdelningen och körde gokart (inte jag då de ej hade någon handikappskart....) sen pokerkväll med god mat å fri dricka! Detta bjöd våra konsulter på som jobbar på konstruktionsavdelningen. Mycket trevlig tillställning även om pokerspelet gick åt helvete:-)

Idag blir de slappdag tills Felix dyker upp till kvällen (och kanske fler än han?) och en tänkt pubrunda skall förverkligas! Kan bli trevligt!

RSS 2.0