24 juni 2010 - Glad midsommar!!

Då sitter jag å är redo för avfärd mot Sölvesborg å årets midsommarfirande! Något som förra året va en av årets absoluta höjdpunkter! Hoppas de blir lika härligt i år med å att jag skall orka mer:)

Lilla Blå aka Evinrude Bison är packad och klar. Det som återstår är att Tommy och Emma tar min rullstol i deras bil, sen så åker taket av....de blir topless till Blekinge idag va tanken:)!!!

Hur som, ha en trevlig midsommar på er! Skål!


21 juni 2010 - Trappklättring

Hej igen gott folk...nu är jag tillbaks igen med lite nytt å berätta:)

Helgen har varit bra, vi va i borgholm å njöt på lördagen, satt på uteservering i solen å drack öl å åt glass! Riktigt fint!
Idag har jag varit hos sjukgymnasten å passade då på att träna lite trappklättring...gick sådär idag, men mer träning så skall man nog hitta hem med tekniken på riktigt! Denna gången filmade jag mina försök för att kunna se vad jag gör för misstag...kom fram till att jag vrider mig ur stolen då ja skall upp med det andra hjulet...så de är något jag får tänka på...

Nu ikväll va jag hos Tommy och Emma på trevlig middag och filmkväll! FIlmen va lite klurig (Dead fish) men gick å genomlida utan större skador:)

Snart midsommar, och i år skall vi ner till Blekinge å Sölvesborg till en stuga. VI är ett gäng på 10 pers...skall bli riktigt skoj å skönt å komma iväg!

Avslutar med en film på klättringen...


15 juni 2010 - Bortglömd blogg....illa!!

Herrejävlar! Ber om ursäkt för det långa uppehållet med uppdaterande! Ca. 2 månader sen jag skrev här och det är lite väl illa...Men å andra sidan har ja inte varit sysslolös heller direkt.

1. De har varit fullt ös på jobbet. Mkt som skulle bli klart till vårt Rysslandsprojekt, men nu är dock allt klart å montaget är igång. Hoppas de kommer gå bra med montaget av dessa biobränsletorkar!

2. Jag har pysslat en hel del med "Lilla blå". Säkerligen 300 mil har avverkats, jag har lackförseglat bilen så den kommer vara fin i lacken en lång tid framöver (hoppas jag:). Den har även trimmats med nytt insug och fått nya bromsbelägg fram:) Är otroligt nöjd med bilen och hoppas vi skall vara sams en bra tid framöver. Dock gnäller en däcktrycksgivare bak att det är punka titt som tätt....jävla elektronik...men de skall fixas kommande vecka, samt lägga till en ny nyckel också!

3. Har varit ute på lite olika äventyr. Grillat ute vid Äleklinta på Öland för några helger sen. Rullades ut till strandkanten där ja kunde avnjuta en öl å fiska lite, samtidigt som solen gick ner över Mönsterås Bruk...riktigt skön kväll!. Varit på Sweden Rock en dag. Såg en hel del band, bl.a. Sabaton, Slayer och Nazareth. Mycket bra dag, även om inte vädret va helt 100. Björn och jag var de som va nere, å där träffade vi lite annat folk hemifrån. Även hunnit med ett väldigt fint å trevligt bröllop mellan mina gamla klasskompisar Oscar och Fia! Stort grattis och många kramar till ett fantastiskt äktenskap!:) Någon fisketur på Öland efter havsöring har jag hunnit med också....tyvärr utan resultat...men gott å komma ut!

4. Om man skall snacka lite skada, så har jag varit nere och röntgat ryggen i Lund. Allt va läkt väldigt bra, så nu behöver ja inte åker ner på årliga kontroller längre, skönt de! Passade så klart på att hälsa på alla godingar uppe på Orup en runda, å se så de sköter sig!
Har även förhoppningar om att få en Botoxbehandling i blåsan...detta för å lugna den då den varit lite oregerlig nu senaste tiden...trist som fan. Men de skall väl bli bättring på det med!

5. Idag har jag även provat en ny rullstol. Dock är det inte säkert jag får just denna, då det är en helt ny modell på marknaden helt i kolfiber. Ungfär halva vikten mot den jag har nu...9 kg kontra 4,5 kg skulle ju göra underverk för mina dåliga handleder!

Ja som ni ser så är de full rulle. Har även handlat mig ett par nya högtalare till min hemmastereo som jag väntar på nu:) Lyssnar ju jämt på musik då ja är hemma så ja tänkte uppgradera lite här hemma:)

Rasslar in några bilder som kan sammanfatta de långa uppehållet i skrivandet:)

De va väl allt för nu! Hoppas kunna uppdatera lite bättre framöver!


2. Nytt triminsug på Lilla Blå.


2. Blank å nyrekondad Lilla Blå.


3. Anlänt till SRF, glada med öl i handen:)


3. Från rampen vid stora scen på SRF och Nazareth vid podiet!


3. Fisketur på Öland.


3. Grillning vid Äleklinta. Rullat ner till vattenkanten å njuter av en fantastisk kväll!


3. Passar på att fiska lite med!

RSS 2.0