30 april 2010 - 1 år sen första permissen...

Ja nu på dagen är det ett år sedan jag kom hem på permiss för första gången efter olyckan. Skall bli liten repris på förra årets grillning om än i mindre upplaga:)

Min Lilla blå funkar fint efter att ha hämtat hem den från Staffanstorp. Den är jävligt härlig att köra och man ler varje gång man ser den:) Killarna gjorde ett snabbt å bra jobb som vanligt!

Lär väl bli en runda till brasan ikväll med, för i år skall den iaf antändas, vilket ej inträffade förra året pga torkan.

Så med detta säger ja skål och trevlig valborg på er alla!

20 april 2010 - Snart anpassad

Igår var jag och farsan nere i Staffanstorp och lämnade in bilen hos Bilanpassning i Staffanstorp, där den skall få lite omvårdnad för att passa en annan invalido:) Vädret va kanon och resan ner gick fint! Riktigt härligt att åka i bilen och är förbannat nöjd med bilen så långt! Nu måste jab ara se till å fixa så att jag får tag på en nyckel till...tyvärr var det bara en nyckel med till bilen, så jag har kontaktat återförsäljaren att han måste fixa fram en nyckel! Hoppas ja får de klart snart så man kan släppa den nöten.

Passade även på att svänga upp en liten runda på backen och hälsa på! Där va de väldigt lugnt må ja säga...annat på min tid, ojojoj då va de livat;) SKoj å hälsa på de gamla "möghackorna" och de verkade lika glada å pigga som vanligt! Snart dags för en träff under mer okontrollerade förhållande tycker ja:)

Hemresan gick med tåg, vilket funkade helt OK, både på (vilket kanske va lite dramatiskt då ja missbedömde avståndet in på tåget) och ur, som gick betydligt smidigare! Så då har man testat det med på egen hand.

Så fort bilen är klar, vilket troligen blir imorgon, så tar jag tåget ner igen och hämtar hem "Lilla blå"...längtar så efter att få köra den själv! Nu hör ja dock att de snöar i skåneland...men hoppas de är övergående!

Annars då..jo de är mkt som fan på jobbet å även privat med bilar å allt va de innebär med pappersarbete till försäkringskassan mm...alla dessa papper säger ja bara....köksbordet är proppfullt med papper från alla jävla instanser! Lyckades dock stöka av en del av skiten idag så de känns bättre nu! Resten av kvällen kommer vara i soffan och där kommer man nog somna in snart känns de som!

Avslutar med lite bilder på Lilla blå!

Gokväll!






15 april 2010 - Lilla bå hemma!

JAAA!! Idag har man varit å hämtat henne! Lilla blå är min!! Min tyvärr kan vi inte träffas på riktigt än...hon måste anpassa sig efter mina behov:-) Men har varit ute och åkt med henne runt kalmar å måste säga att jag är väldigt nöjd än så länge! Nu återstår bara den stora frågan om nummerskylten i nosen...inte riktigt nöjd då de är lite märken av den gamla skylten kvar...men gör ett försök med den lilla först...är ja ej nöjd, blir de nog omlack å plastning nästa sommar...

Här kommer en bild på oss iaf:-)

12 april 2010 - Sommartider!

Vilket väder som en vis man en gång sa! Solen skiner och man fick till och med energi att rulla till jobbet idag på morgonen! Resan dit gick fint men hemresan blev lite tyngre då vägen tenderar att luta åt ett håll:-) Dagen till ära har jag även börjat på "dietmat" i form av Herbalife. Se om de kan hjälpa till å justera min vikt i kombination med lite motionsaktiviteter i rullen!

Har fått leveransbesked av "lilla Blå" idag med! Den reggades idag och beräknas vara leveransklar runt onsdag-torsdag! Skall bli riktigt riktigt skoj! Nu skulle man bara haft ett hus eller lägenhet med garage också....vilket jag lite smått börjat leta efter...Dock känns de lite svårt å hitta något i någolunda rimlig prisklass. Sen känns de lite lurigt å flytta till hus då man inte har någon familj heller, så vi få väl se vart de leder, hoppas de löser sig någon gång med allt å att man kan leva någon form av "Svenssonliv":)

Hemma i Målerås lades grunden till nya garaget som skall byggas. Där kommer Lilla Blå stå vinterhalvåret samt fyrhjulingen, sen lite rejer av pappas leksaker...börjar visst bli en del motordrivna saker "hemma" nu:-)


Tackar även för tipset Peter, skall ta och testa detta nästa helg då de lär bli en runda till:) Var ute på en liten runda i helgen som var, och det var inte dumt! Vi grillade även hos Vikke å Malinen i fredags vilket satt riktigt gott!> Ungkarlskväll hos Bocklis på lördagkvällen med film och smörgåstårta! Fanimig inte dumt!

Ikväll kommer Hugo hit en runda. Glo på lite film å snacka lite skit. Alltid skoj med lite besök!

RSS 2.0