11 juli 2010 - Semestertider...!

Ohh så gott med semester! Men vilken jävla värme vi fått?! Detta är lite väl mkt för mig...vet inte vart man skall ta vägen!

Har haft lite semestergrillningar nu i helgen, i fredags hemma hos Björn, och igår va jag å Björn i Kalmar och slöt upp med Felix, Svenne å Sjödahl. Härlig å trevlig kväll med helt lagom temperatur! Skiljde nästan 10 grader mot Målerås!! Va även ute på förmiddagen och raggade runt i Kalmar med vetten utan tak. Men de va nästan för varmt å köra utan tak! Så idag får taket sitta kvar så man kan avnjuta AC kylan:)

Nu blir de ut en runda i vädret å se hur länge man står ut!

7 juli 2010 - Sommar och sol....

Hallå igen ja...då va de dags att skriva några rader igen! Har hänt en del sen senast igen! Midsommarfirandet var kanon! Riktigt härligt nere i Krokås i huset vi hyrde. Hade riktigt trevligt å mysigt med de goa gänget som va med! Alt funkade kanon, trots att de va en trappa för att komma in i huset! Sol, lekar, go mat å god dricka å goa människor! Fina saker de!:)

Senaste helgen som passerade av de semesterfesten i Målerås. Där va man såklart och matade knotten...något så in i helvete mkt matede ja knotten! Kvällen va väldigt trevlig men tyvärrr förstör de mkt av de roliga. Dock skulle ja upp tidigt på lördagsmorgonen....svensexa för Erik väntade!! Go-kart, utsmyckninig av brudgummen, bullens varmskorv, grävmaskiner och sol kan väl sammanfatta denna trevliga dag!!

På söndagen va ja på Öland en runda och solade och BADADE för första gången i verkligheten sen ja skadade mig! BJ å Vikke bar i mig i plurret å de va riktigt gott! Kunde va med å kasta lite friesbee och i å uppgången funkade fint!

Nu närmar man sig semester med stormsteg...varvar ner lite lätt genom att jobba halvdagar nu, vilket är riktigt gott när vädret är som det är nu med:) I måndags kom Sofie hit å JAG (eller vi) lagade lite chickenchilada...smakade fint! Avslutade kvällen med en raggarrunda runt Moheda och arnhult med vetten! Fina vägar och ställen där ute!

Idag va jag hos Fredrik en runda ¨å snackade lite rullstolssnack:) Blir nog rullstolshandboll här i vxö till hösten, vilket skall bli riktigt skoj! Hoppas de blir av nu bara! Sen skulle ja på grillning hos Peter, men tråkigt nog skulle min mage jävlas så de blev inget....tråkigt som fan när den krånglar, men visst, de händer väl inte så ofta!!

Nu får de bli sängen så man kommer upp imoon! Gonatt på er!

RSS 2.0