14 januari 2010 - Lasangelagning!

Ja nu va de ett bra tag sedan jag skrev här igen! Dåligt Jon! Men nu såhär på kvällskvisten tänkte jag att de är dags för lite påfyllning av "matnyttig" information....för jag har nämligen lagat min första lasange...helst själv dessutom! Såg förjävlig ut, men mot förmodan va den riktigt god:) Men inser att matlagning inte är min grej, speciellt inte en dag då jag varit vansinnig på all snö som finns i min väg å som kommer in i huset!! GRRR!!!

Julledigheten flöt på snabbt. Det va trevliga dagar och kvällar som den bjöd på iaf! Nu är man åter tillbaka i verkligheten, vilket innebär jobb och så. Det va rätt skönt och roligt att komma tillbaka till jobbet. Finns gott om saker att göra och det är skoj!

I måndags var Sofie här och vi lagade mat...tacos...betydligt trevligare å bättre än när jag gör det själv:)

Har även skickat in om handikappsersättning...ett stöd man kan få som täcker upp delar av mina merutgifter jag drabbats av i samband med skadan. Fick brev om det idag och de tycks bli lite extra slantar varje månad! De skadar inte!

Imorgon skall jag till Bocklis på förfest och sen vidare till Chili i Nybro, vilket skall bli skoj! Inte varit på nattklubb än sen olyckan!

Har även beställt crossdäck till min fyrhjuling! Skall ut och testa att köra på isen (med snö på) med den i helgen om nu däcken hinner kommer! Skall bli riktigt skoj å köra och sladda, hoppas greppet är lagom bra!

Nu skall jag fortsätta på min lasange som jag har framför mig!

På återseende!

RSS 2.0