20 april 2010 - Snart anpassad

Igår var jag och farsan nere i Staffanstorp och lämnade in bilen hos Bilanpassning i Staffanstorp, där den skall få lite omvårdnad för att passa en annan invalido:) Vädret va kanon och resan ner gick fint! Riktigt härligt att åka i bilen och är förbannat nöjd med bilen så långt! Nu måste jab ara se till å fixa så att jag får tag på en nyckel till...tyvärr var det bara en nyckel med till bilen, så jag har kontaktat återförsäljaren att han måste fixa fram en nyckel! Hoppas ja får de klart snart så man kan släppa den nöten.

Passade även på att svänga upp en liten runda på backen och hälsa på! Där va de väldigt lugnt må ja säga...annat på min tid, ojojoj då va de livat;) SKoj å hälsa på de gamla "möghackorna" och de verkade lika glada å pigga som vanligt! Snart dags för en träff under mer okontrollerade förhållande tycker ja:)

Hemresan gick med tåg, vilket funkade helt OK, både på (vilket kanske va lite dramatiskt då ja missbedömde avståndet in på tåget) och ur, som gick betydligt smidigare! Så då har man testat det med på egen hand.

Så fort bilen är klar, vilket troligen blir imorgon, så tar jag tåget ner igen och hämtar hem "Lilla blå"...längtar så efter att få köra den själv! Nu hör ja dock att de snöar i skåneland...men hoppas de är övergående!

Annars då..jo de är mkt som fan på jobbet å även privat med bilar å allt va de innebär med pappersarbete till försäkringskassan mm...alla dessa papper säger ja bara....köksbordet är proppfullt med papper från alla jävla instanser! Lyckades dock stöka av en del av skiten idag så de känns bättre nu! Resten av kvällen kommer vara i soffan och där kommer man nog somna in snart känns de som!

Avslutar med lite bilder på Lilla blå!

Gokväll!






Kommentarer
Postat av: Micke Jarhl (Nice car)

Tjena corvette diggaren !!Läst din blogg nu och vad ska man säga mer än att jag är imponerad av dig o din livssyn..tänk vad allt kan förändras på några sekunder.Inget man funderar på annars direkt.Hoppas nu att du får några trevliga stunder med den Fina blå ;) ser kanon ut lycka till mvh Micke jarhl Laholm vetteolist :)

2010-04-20 @ 20:52:34
Postat av: linda

Vi möghackor blir alltid lite extra pigga o glada när vi får besök på backen.....

nästa gång får det bli okontrollerat =)

2010-04-22 @ 18:27:22
Postat av: Martina

Till och med jag ser att bilen är väldans fin:) Bra gjort att åka tåg och allt vad det innebär! Du är tuff som få <3

2010-04-23 @ 08:40:48
Postat av: Mattias Helsingborg

Jävlar, en riktig Vette! Lycka till med den Jon. :)

2010-05-28 @ 10:05:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0