12 april 2010 - Sommartider!

Vilket väder som en vis man en gång sa! Solen skiner och man fick till och med energi att rulla till jobbet idag på morgonen! Resan dit gick fint men hemresan blev lite tyngre då vägen tenderar att luta åt ett håll:-) Dagen till ära har jag även börjat på "dietmat" i form av Herbalife. Se om de kan hjälpa till å justera min vikt i kombination med lite motionsaktiviteter i rullen!

Har fått leveransbesked av "lilla Blå" idag med! Den reggades idag och beräknas vara leveransklar runt onsdag-torsdag! Skall bli riktigt riktigt skoj! Nu skulle man bara haft ett hus eller lägenhet med garage också....vilket jag lite smått börjat leta efter...Dock känns de lite svårt å hitta något i någolunda rimlig prisklass. Sen känns de lite lurigt å flytta till hus då man inte har någon familj heller, så vi få väl se vart de leder, hoppas de löser sig någon gång med allt å att man kan leva någon form av "Svenssonliv":)

Hemma i Målerås lades grunden till nya garaget som skall byggas. Där kommer Lilla Blå stå vinterhalvåret samt fyrhjulingen, sen lite rejer av pappas leksaker...börjar visst bli en del motordrivna saker "hemma" nu:-)


Tackar även för tipset Peter, skall ta och testa detta nästa helg då de lär bli en runda till:) Var ute på en liten runda i helgen som var, och det var inte dumt! Vi grillade även hos Vikke å Malinen i fredags vilket satt riktigt gott!> Ungkarlskväll hos Bocklis på lördagkvällen med film och smörgåstårta! Fanimig inte dumt!

Ikväll kommer Hugo hit en runda. Glo på lite film å snacka lite skit. Alltid skoj med lite besök!

Kommentarer
Postat av: Peter

Hej!

Jo tips finns det ett gäng!

Vet inte om du sett sidan, om inte så kommer den här. Ta det lugnt med MC och V8!



http://www.spinalistips.se/

2010-04-14 @ 13:20:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0