1 maj 2009 - Målerås, dag nr 2.

Då har man klarat av första natten i Målerås. Gick bra och en hel del katetrar har gått åt pga av ölförtäringen igår;-) Men de verkar funka fint och hemtjänsten funkade fint idag på morgonen med! Magen skötte sig som den skulle dock råkade jag massera magen lite för mkt med full blåsa så jag "pissade på mig"....men de är väl sånt som händer...första gången iaf.

Gårdagen var mkt trevlig, med en hel del vänner på besök! Grillmat, öl och GT och mkt trevligt sällskap gjorde kvällen perfekt! Var ute en runda i parken där brasan skulle vara, men pga eldningsförbudet så uteblev brasan. Fick hälsa på massa folk där i parken så de var rätt skoj:-)

Idag har vi rally här i byn, så har precis suttit där ute och kollat vid starten. Riktigt härligt väder. Hade sällskap av pappa samt dennis, johanna, ronja och holly! Trevligt och härligt att sitta där i solen å njuta av tillvaron.

Det man märker när man kommer hem såhär första dagarna är att man inte tar sig fram så smidigt i ett hus som ej är anpassat för en rullstol i denna storleken. Hoppas jag kommit i en liten redan till nästa permission, men de får man väl se. Hur som helst så funkar det iaf. Skönt att vara hemma!

Avslutar med lite bilder...


En vy över Lindvägen och vandrarhemmet och station.

Bilsport är med å sponsrar rallyt i byn.

Korsningen Södra Måleråsvägen, Industrigatan.

Leksaken uppställd på baksidan.

Väckningspatrullen, Lusen och Bosse.

Kommentarer
Postat av: John Eriksson

Kul att läsa om dina framsteg! Men man blir rätt sugen på öl när man läser! Måste åtgärdas.



Ha det!

2009-05-01 @ 19:19:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0