30 mars 2009 - Dag 1 på rehab

Jaha då var snart dagen till ända. Väldigt många nya intryck och tanker som slagit en, men efter att i kväll suttit och pratat med några av de som är här ¨på rehab så har man nu fått en ljusare bild av det hela. Trevligt folk helt klart. suttit

Pratade med en kille, som skadat ryggen för 4 månader sen. Ramlat ner 9 m ner i backen. Läkarna hade sagt att han ej skulle kunna gå. Men han va likt mig, helt inställd på å gå igen. Nu 4,5 månader senare sitter han å viftar på benen. Han kan ej gå men det hade blivit bättre å bättre på bara några veckor! Men fan så gutt å se såna framsteg! Kommer följa hans exempel till fullo å bli återställd mkt snart:-) Sån motivation är riktigt bra och man får se hur pass anpassad man kan bli på relativt kort tid. Denna killen hade ändå inte fått arbeta med egna muskler på 3,5 månader, så på bara 4 veckor aktivt tränande se denna anpassning! Imponerande!

För övrigt vill jag tacka för alla varma å härliga kommentarer! Det stödjer mig jätte mkt och ökar motivationen! Tacka alla för detta!

Imorgon blir de lite fler pass med sjukgymnast och arbetsterapeft (stavning?!)

Kommentarer
Postat av: Mona och Göran

Vi tänker på dig och hoppas att du har det så bra det bara går i din situation. Roligt att höra din positiva inställning, och att du vill komma igång att träna. Det stärker att träna så svetten sprutar när tiden blir mogen. kör hårt med Mikael det är det han är till för. Du finns i våra tankar hela tiden.

2009-03-31 @ 07:52:56
URL: http://jonholm.blogg.se/
Postat av: josefina

2009-04-03 @ 14:33:20
Postat av: josefina

terapeut ;) Glad påsk på dig jonis! får du komma hem övr påsken?

2009-04-03 @ 14:34:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0