13 juni 2009 - Golvad!

Då har de hänt, har smakat på golvet idag....va på IKEA å testade ny säng. testade först 2 madrasser, sen skulle jag testa den madrassen ja tänkte ha i den sängstommen ja tänkte. På denna sängen låg det ett tjockt täcke + att ja kom lite längre ifrån sängen då sängstommen byggde ut lite med. Hoppade över men efter all träning i veckan å även under förmiddagen så hade ja inte så mkt ork kvar i armarna så när ja lite halvdant kommit över i sängen gled ja av täcket å höll ner på golvet. Som en jävla knasen låg man där med benen fast pappa å jag själv försökte hålla upp kroppen....efter lite om å men kom ja upp i sängen igen iaf. Blev sängaffär idag iaf, så de känns ju säkert bra.

Har varit riktigt frustrerad å trött på allt idag. Jävla skit å va handikappad!! Klädde på mig på själv idag, gick på toaletten själv. Där kom problemet. Sitsjävlen som ja lånat hem med handtag å viss förhöjning är ju för fan anpassad för 5-åringars rövar! Litet jävla hål där man skall lyckas komma åt med Raketen samt å torka sig!! Slet som ett jävla djur å lyckades faktiskt med den processen även om de tog all energi ur mig. Sen kom de där med kallingarna igen....å då all energi va bränd fanns de ingen chans å få på dem....så då fick ja hjälp...sen upp i stolen igen....fortfarande ingen ork å förbannat ont i höger handen med. Kom med nöd å näppe upp även med hjälp. FAN!! Vill ju klarade detta till midsommar nu! Har panik för att de inte skall funka smidigt då!!! RIktigt jobbigt. Men men, har ju lite tid å träna men måste ladda upp mina batterier på riktigt nu tror ja. Hoppas de går å fixa en större toaring med handtag än den skiten ja fick med!

Sen va ja å kollade grabbarna köra cross i Flisan....skoj å se men också jävligt frustrerande för jävlar va man vill köra å inte vara någon jävla invalido!!!

Ikväll får ja besök av Tomme å Annie, sen kanske de blir någon film eller något till kvällen! Å Öl såklart!!

Kommentarer
Postat av: Martina

Kan förstå att du känner dig frustrerad! Men du måste också tänka på alla framsteg du gjort på denna korta tiden! Det har du ingen annan än dig själv att tacka för. Klappa dig själv på axeln Jon och var stolt. Du gör framsteg även om jag kan förstå att de känns små ibland. Men vi som läser din blogg tycker att du är fantastisk och att du har kommit långt på denna korta tid! Inte många skulle klarat det ska du veta. Kram

2009-06-13 @ 18:35:36
Postat av: Cina

Hej,det är ju så med allt,man har ju ups and downs och jag är övertygad om att man blir stärkt av det på sikt.Hur som helst,du är en riktig kämpe och förebild för alla!Kramar från Cina

2009-06-14 @ 09:13:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0