11 augusti 2009 - Jobb igen!

Ja gott folk, då är man tillbaka i det som skall kallas vardag...men de är dock en annan vardag än man är van vid. Att ha börjat jobbet känns väldigt skönt och givande då man återigen känner att man tillför något och får tänka lite igen, speciellt på annat. Även den sociala biten med jobbet känns otroligt skönt! Så nu i veckan skall ja träffa lite jobbarkompisar å försöka hitta på något skoj!

Dock så är inte allt hallon med detta. Man saknar vännerna där hemma i Målerås (som för överigt är hjärtligt välkomna hit å hälsa på med:), speciellt då man kommer hem från jobbet å kommer in i sin lägenhet...tyst å tomt. Ensamheten är väldigt jobbig, men hoppas bara den är såhär pass jobbig nu i början å inte håller i sig. Men får försöka hitta energi å motivation å ta mig vidare å hitta på saker å ta kontakt med folk som bor här i växjö. Finns ju en del som ja känner som kanske kan träffas å umgås med en invalido som en annan:-) Sen kanske man kan komma i kontakt med fler skadade när man är å tränar (vilket kommer börjas nästa vecka) på vuxenhabliteringen. Dock verkar de inte som de finns några direkta handikappsföreningar här i växjö med olika aktiviteter....hade varit skoj med rullstolsrugby eller rullstolsbasket, som man dessutom skulle få kunna spela med sina friska kompisar....men får se va småland eller vårt avlånga land har å erbjuda....

Idag fick ja även min egna rullstol som ja väntat på hela sommaren. Svart å fin är den och rätt ovan att köra då ryggstödet inte är alls så insliten som den gamla va...men man vänjer sig väl...kört en runda på någon eller några kilometer idag iaf så man blev lite svettigt:-)

Ikväll får jag besök av Hugo så de blir trevligt! Skoj å bekanta sig med lite nytt folk med!

Kommentarer
Postat av: Ida

Vad fint med en SVART!

2009-08-11 @ 20:21:04
Postat av: J.Hs fan club

Efter att läst om dig här i bloggen så tror jag att du är den rätta att dra i gång något.

Med din vilja kommer du att lyckas.

Kul att du är i gång med jobbet igen, det är ju en stor del av vardagen.

2009-08-13 @ 23:31:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0