29 april 2009 - Pizza å lassange....

Helvete! Undrar just hur mkt mat man kan äta igentligen!?! Först åt jag en tallrik lassange till middag, sen började vi prata om kebabrulle å glass direkt efter....så vi fick skicka iväg susanne till byn för å hämta pizza:-D Så lyckades man nästan mosa i sig en kebabpizza med räkor åså:-) Så imorgon lär de inte vara några problem med 2an;-)

Kalasvädret som har varit idag har inbjudit till en hel del tid i solen å en del öl...riktigt gott...avnjöt en weissbier med en citronskiva i...rekommenderas verkligen!!

Idag fick jag även skåda en så kallad "stå-stol"...mkt smidig grej...ser ut som en vanlig rullstol, men så kan du pumpa upp dig så man blir stående! Sån skall ja ha! Perfekt i lägenheten i köket mm!!

Smärtorna har varit under kontroll under dagen, även om man känner att de knips en del...men mkt bättre än igår!

Så nu ligger man här i sängen å har de rätt drygt....inga som är på msn å inga som ringer....trist...skall bli så satans skönt å komma hem imoon!!

Kan passa på att länka till lite ny musik...Anaal Nathrakh's nya....Gott som bara den!! (Känsliga lyssnare varnas)
Dessvärre är dem så ny så den finns bara på deras myspace, men de är första låten som spelas....perfekt mix av brutalt skrik och finsång!
http://www.myspace.com/anaalnathrakh

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul att läsa din blogg...bara jobba på sen e du på benen snart...Har inte lyckats sälja min Bmw än....e så sugen på den där Kawasakin. Köpte dock en Yamaha 426 nyss då min suzuki fick motorhaveri...Hej hopp

2009-04-29 @ 21:45:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0