19 april 2009 - Helg över

Nu har man precis kommit upp ur  sängen efter en liten avlasting. Var rätt gott å lägga sig i sängen efter en rejäl kebabpizza från Viking nere i Höör. Mor och far har åkt hem nu med, så nu känns de bara drygt å segt...Surt man ligger så långt hemifrån...känns som de hade varit mkt lättare med besök om man legat lite närmare Målerås eller Växjö, men man får va glad för de som kommer!:-) Som det ser ut blir man här nästa helg med...se om de kan hända något skoj då...ni är hjärtligt välkomna när ni vill, har så lite om vardagarna så det är grönt ljus då med! Nu känns de som ja tigger om besök här, men det uppskattas verkligen!

Nya saker som dykt upp i min godislåda är Chilibågar och mjölkchoklad...hehe fan så fint med en öl till det ikväll!:-) Fick även en annan delikatess:-)


Nu gäller det å ladda upp för en ny vecka med träning och lite andra aktiviteter. Skall få reda på min rehabliteringsplan och ett preliminärt datum för utskrivning! Sen får vi besök av rullstolsrugbylaget (tror ja de va) och kanske även Rekryteringsgruppen! Så det kan bli intressant de här! Skall hur som helst bli skönt med vanlig vecka, för då har man inte lika mkt tid å sakna alla kompisar där hemma!

Kommentarer
Postat av: Martina

Haha, är det en burk sill jag ser bland godiset? Ja, lite OMEGA 3 kan ju inte skada?

2009-04-19 @ 20:38:23
Postat av: Nina

Haha, nu är allt som vanligt med chilibågar och skärgårdssill, nu saknar du bara cayennpytt =)

2009-04-19 @ 21:11:12
Postat av: Ellen

Choklad, cilli och sill vilken höjdare ;P

2009-04-20 @ 18:02:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0