18 april 2009 - Avlastning i sängen...

Gud i helvete vilken dryg dag detta varit! I o m tendensen till trycksår har jag idag varit duktig med att avlasta kroppen 1h i sängen med 2h mellanrjum i stolen. Just när man kommer upp i sängen är man ju som mest hjälplös och då man lättast börjar tänka å grubbla. Så idag när man då blivit tvungen å ligga mkt i sängen och avlasta kroppen så har det varit lite tungt. Saknar livet där hemma med kompisarna och allt vad det för med sig! Vill vara med på fester å grilla å allt som görs om helgerna! Detta suger inser man då....men efter en stund så är man ändå tacksam att man är här å får all hjälp man behöver,å att kompisarna faktiskt finns kvar även till sommaren då man skall ta igen en massa av det jag missar nu:) Väntar väntar väntar!!!!!

Ja så denna dagen är ju rätt lätt å summera...inte många knop gjorda....

Nu får jag besök imorgon iaf, morsan kommer en runda! Blir trevligt med lite sällskap.

Kommentarer
Postat av: Nina

snart är du med oss och grillar och dricker RIKTIG ÖL! Vi tänker på dig.

2009-04-18 @ 20:02:27
Postat av: Michael Viklund

Tjena tjena Jon



Hörde tidigare om din olycka här nere i Navia, och fick veta om din blogg idag, så det blev ett maraton-läsande för att se hur du har det!



Jag tycker det är lika fantastiskt som glädjande att läsa att du hela tiden ser på framtiden med tillförsikt och planerar att vara uppe och springa omkring på nolltid. Din motivation är helt enkelt inspirerande!



Kul att få komma tillbaks lite så smått med arbetet igen va? Antar att det är bra att ha något extra att göra och hålla sysselsättningen uppe. Tycker idén med din blogg är väldigt bra med.



Förresten, vet hur det är med skäggstubben när man ligger ute med projekten. Hade en del skägg tidigare med, men tyckte att man såg minst 10 år yngre ut efter att ha rakat bort den. Funkar som inte riktigt att spara skäggstubben när man är ute, om man inte vet när man kan åka hem igen! ;)



Ha en fortsatt bra helg mannen, vi höres!

2009-04-18 @ 20:25:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0