12 april 2009 - Påskdagen

Hej gott folk. Påsken börjar närma sig sitt slut. Denna påsken har ju varit lite annolunda om man jämför med hur man firat påsk innan. Men vad jag vet kommer det en påsk nästa år med å då kommer det vara som vanligt, på ett eller annat vis iaf! På bena eller i rullstol, men de kommer vara precis som vanligt! Trots allt måste jag säga att helgen varit helt OK, tacka vare alla besök samt den otroligt trevliga personalen så rullar det på riktigt fint, även om man saknar allt där hemma med allt vad det innebär med kompisar, familj och aktiviteter.

Idag kommer det mkt besök. Mor och far kommer, dessutom så dyker Felix, Malin och Simon "Gäddjävel" hit! Skall bli väldigt skoj! Till kvällen skall det grillas vildsvin och vanligt svin! Skall bli fint som fan med grillat, då man redan igår under rullstolsturen med Sofie in till Höör kände grilldoften från husen i byn...mums!!!

Ja vid denna tiden väntar det vanliga så de är kanske bäst att få det överstökat innan besöken kommer. Schemat är minsann fullspäckat. Även då man är ledig ser mitt schema ut enligt följande:
Kl. 6.00 - RIKning samt 2 st panodil
Kl. 8.00 - Morfin och något mot magen, samt en Klexanspruta i magen mot blodpropp. I regel frukost i samband med detta
Kl. 10.00 - RIKning samt toalettbesök inom samma tidsram
Kl. 12.00 - Lunch och 2st panodil
Kl. 14.00 - RIKning
Kl. 17.00 Middag och 2 st panodil
Kl. 18.00 RIKning
Kl. 20.00 Morfin
Kl. 22.00 RIKning och 2 st panodil
Kl. 02.00 RIKning
Sen är vi runt....

Kommentarer
Postat av: Martina

Hälsa mor och far så gott!

2009-04-12 @ 15:24:10
Postat av: Inger o Göthe

Hej Jon Vi tänker på dig och följer din blogg varje dag.Mikael har väl med sig en öl till det grillade köttet.Vi ses när du kommer hem på permission till Målerås, kämpa på.

hälsningar Inger och Göthe

2009-04-12 @ 15:42:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0