10 april 2009 - Vilket väder!

Blåsigt men varmt å soligt! RIktigt härlig dag som man kunnat sitta ute i solen å njuta i! Varit ute på en rullstolsrunda med sköterskorna, riktigt fin natur här ute!

Något konstigt pixelfel?!

Efter min lillla tur i naturen kom farmor, erno samt morfar på besök. Trevligt att se och träffa de äldre igen efter dessa veckorna! Vi fikade och satt och njöt i solen! Vann 25 riksdaler på 6st trisslotter! Inte illa pinkat!

Efter dagens besök på toaletten tycks det har kommit till en ny känsla....dessvärre en jobbigare känsla än innan, men de är ju alltid skönt med nya känslor....
Jag upplever det som den så kallade "Raketen" fortfarande sitter kvar i röven....hehe ja ni förstår de är lite jobbigt, men de lägger sig nog snart får en hoppas:-)

Sen ringde pappa, hojen har han och Peter rätat upp. Fick även höra maskineriet igång! Fan va körsugen man blir! Ja skall upp och köra igen de är ja helsäker på!!!

Ikväll väntas pizza, skall bli fint som fan! Se om de de här skånska pizzabagarna kan sin sak?! I Lund var de helt Ok iaf! Kebabpizza skall åtnjutas!

Kommentarer
Postat av: Felix

Gutt väder här i Växjö också. Testade fisket i Trummen dock utan framgång..

Gör inget dumt med hyveln nu! Ansa lite inte raka bort!

2009-04-10 @ 19:00:24
Postat av: Viktor

Hallå jone. Såg att du hade ringt men fasen sitter ute ho´s dennis å johanna utan reach to omvärälden med mobilen. Vi har grillat en bit kött men du ska veta attdu är saknad på dessa tillställningar. Blir fint sen när du kommer hem óch kan vara med oss igen!



2009-04-10 @ 20:59:39
Postat av: Mattias

Hallå Jon!



Hur går det för dig kompis? Här är det som vanligt, man ligger på golvet ibland och ibland är det bra.. ska inte klaga. Så hur trivs du där?



Mvh / Mattias

2009-04-10 @ 21:42:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0