10 april 2009 - Telefonsamtal

Ahhh de va inte dumt med lite kebabpizza, även om filmjölken till sås inte va så jävla inspirerande, så gick de ju helt klart ner!

Sedan var det en kille som ringde på mitt skinnställ som jag haft ute på blocket. Förklarade min nya sits och hur situationen ser ut just nu. Då berättar denna killen att han själv råkat ut för en Mc olycka för några år sedan. Blivit förlamad men kommit tillbaka!! Han hade även massa kompisar som skrotat av som bl.a. legat här på Orup, som varit förlamade men som nu gick! Hans tips va: Kämpa och ge aldrig upp ditt mål, träna stenhårt och ge järnet så kommer du nå målet! I o m att ryggmärgen inte varit av så finns all chans att de kommer tillbaka å ger man då bara allt å håller kvar sitt mål så kommer man dit!! SKitbra samtal, inte ofta man har sådana när man skall sälja saker till folk:-) Tackar så mkt för det!

Då var snart denna dagen slut med, saknar folket där hemma riktigt mkt nu, men kommer ju snart tillbaka trots allt, men det är mest den delen som är jobbig! Men återigen, man landar och inser att man råkat ut för en allvarlig lycka och är nöjd över att man är så pigg, glad och motiverad som man är, och att man redan nu kan se sitt nya liv inom en mycket snar framtid! Man är glad man kommit till ett så bra ställe, där man får all hjälp som man behöver nu till en början, och att personalen är så härlig och hjälpsam! Min tid kommer och det skall bli såååå skönt:-)!!

Gonatt! 

Kommentarer
Postat av: Martina

Vilket inspirerande samtal! Härligt att höra! Hoppas du har haft en ok dag, trots att det är Lååååångfredag. Sov så gott! Kram fån kussen

2009-04-10 @ 23:18:30
Postat av: Mona och Göran

Hej Jon

hur går det med rakningen om du rakar dig så kan du väl be någon liten syrra om en rakpuss.

hoppas du får en bra dag vi tänker på dig

Kram Mona och Göran

2009-04-11 @ 13:37:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0